Kotisivut yrityksille, yhdistyksille tai vaikka yksityisille!


Kotisivut ovat usein asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen, joka antaa aina tietynlaisen ensivaikutelman. Internetissä olet samalla viivalla suurimpienkin kilpailijoidesi kanssa. Graafisesti näyttävät ja toimivat verkkosivut kaappaavat käyttäjän kiinnostuksen ensisilmäyksellä. Kotisivujen tekeminen alkaa tarvekartoituksella, jonka pohjalta toteutan teille sopivat kotisivut. Saat juuri sinun yrityksellesi sopivan sivuston nopeasti ja avaimet käteen -periaatteella.


MIKSI KOTISIVUT JUURI MINULTA?

Tyylikäs ulkoasu räätälöity toiveidenne ja vaatimuksienne pohjalta

Kaikki tekemäni kotisivut ovat hakukoneystävällisiä
Kaikille tekemilleni kotisivuille teen hakukoneoptimoinnin, joka auttaa sivuston sijoittumista korkeammalle hakukoneiden, kuten googlen hakutuloksissa.

Kotisivujen sisältöä on helppo muokata julkaisujärjestelmällä
Wordpress julkaisujärjestelmä mahdollistaa sivuston sisällön helpon muokkauksen muutamalla klikkauksella. WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Se on täysin ilmainen ja se toimii millä tahansa internet-selaimella sekä sitä voi käyttää millä tahansa internetiin pääsevällä laitteella.

Kotisivut toimivat kaikilla alustoilla
Kotisivut toteutetaan toimivaksi kaikilla laitteilla ja alustoilla, älypuhelimesta laajakuvanäyttöiseen tietokoneeseen.

Kotisivut ovat responsiiviset
Kaikki tekemäni sivustot ovat täysin responsiiviset, eli ne mukautuvat käytettävään laitteeseen, helpottaen käyttöä varsinkin pieninäyttöisillä mobiililaitteilla.

Sivuston opastaminen kuuluu hintaan
Yksityiskohtainen step-by-step sivujen käyttö- ja päivityskoulutus. Ohjeet sisältyvät aina kotisivupaketin hintaan.

Edullinen hinta
Sinun ei tarvitse maksaa tuhansia euroja laadukkaista ja toimivista nettisivuista. Teen kotisivut yksin, joka mahdollistaa edullisemman hinnan laadusta tinkimättä.


Maailman suosituin WordpressSivut toteutetaan WordPress alustalle, joka on ylivoimaisesti suosituin alusta nettisivuille nykypäivänä. WordPress mahdollistaa mm. sivuston helpon ylläpidon ja sisällön muokkauksen.

Jos kuitenkin käy niin, ettet itse ehdi muokkaamaan sivujasi, voin tehdä sen puolestasi (35e/h)!

Edulliset hinnat!

Toteutan kotisivut teille nyt todella kilpailukykyiseen hintaan 35€/h + ALV 24%. Tarjoukseni ei sisällä kuukausimaksuja tai muita piilokuluja. Laskutus vasta, kun olette 100% tyytyväinen valmiiseen lopputulokseen.

Jos sinulla ei ole valmiina webhotellia tai domain osoitetta, voit tilata sen edullisesti Zoner.fi:stäReferenssit

Pyydä tarjous!